Celebfigyelő

2024.06.08. 11:04

Babett ismét cirkuszi munkát kapott

Köllő Babett bonyhádi származású médiaszemélyiség ismét cirkuszi munkát kapott, ő lesz a Magyar Nemzeti Cirkusz XII. Cirkuszok Éjszakája című háromnapos eseményének háziasszonya. Köllő Babett élete lesz lassan a cirkusz.

Brunner Mónika

Köllő Babett lesz a Magyar Nemzeti Cirkusz XII. Cirkuszok Éjszakája - 30 éves jubileum című eseményének háziasszonya. Az év legjobban várt cirkuszi eseményét Balatonlellén rendezik meg 2024. július 11-13 között. 

Köllő Babett
Köllő Babett újra cirkuszi munkát kapott, júliusban a Magyar Nemzeti Cirkusz háromnapos rendezvényének, a Cirkuszok Éjszakájának háziasszonya lesz 
(Fotó: Polyák Attila)

 

Köllő Babett cirkuszi munkát kapott 

Köllő Babett az új cirkuszi munkájáról így számolt be a közösségi médiában: 

"A tavalyi év után idén is az a megtiszteltetés ért, hogy a Cirkuszok Éjszakájának háziasszonya lehetek a Magyar Nemzeti Cirkuszban. Ez az idei év legjobban várt cirkuszi eseménye, 30 éves jubileumi, extra, kibővített műsor. Az előző évek sikerére való tekintettel idén 3 napos lesz az esemény." – tudatta többek között Babett. 

A Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook oldalán szerepel, hogy Köllő Babett a TV2 „Csak show és más semmi” című tévéműsorban, illetve tavalyi extra előadásaikon már bebizonyította, hogy a cirkuszi porondon is tökéletesen megállja a helyét.

Az eseményen sztárvendégekkel, produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várnak mindenkit. Vendégük lesz Eddy Carello svájci zsonglőr, a világhírű Krone Cirkuszból a Duo Flash of Splash. Hazánkat képviselve a Silver Power páros, valamint fesztiváldíjas sztárartisták a több mint három órás nemzetközi gálaműsorban, melyet a Nemzeti Cirkusz zenekara kísér.

Köllő Babett idén már vezetett műsort cirkuszban, a Fővárosi Nagycirkusz II. Budapest Légtorna Gála előadásának háziasszonya volt. 

@fovarosinagycirkusz “Felnőttként jöttem először cirkuszba és rájöttem, hogy ez egy teljesen más dimenzió és a szerelmese lettem”-Köllő Babett# #fovarosinagycirkusz #fnc #circus #nagycirkusz #fy #kollobabett #cirkusz #legtorna #légtorna #conferance ♬ When I See You - Gabriel Albuquerqüe & Piano House

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!