Celebfigyelő

2024.06.28. 16:59

Kockás hasat villantott Budavári Fülöp

Budavári Fülöp Amerikából ad étkezési tippeket a V-alakú hasizom eléréséhez. Többek közt gombás tojást, csirkét, brokkolit és karfiolt javasol a kockás hasfal kialakításához, az eredményt Reels videójában meg is mutatta.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp Amerikából ad étkezési tippeket a V-alakú hasizom eléréséhez. Ezzel a V-betűvel tulajdonképpen mindenki rendelkezik, ám nem mindenki tudja megmutatni. A rendszeres edzés, a fogyás, a testzsírszázalék csökkentése azonban segíthet. Kockás hasa sokaknak lehet. 

budavári fülöp étkezés kockás
Budavári Fülöp kezével mutatja a V-alakot, a szekszárdi származású celeb Reels videójában tárta fel kockás hasát, és az ételek egy részét, amelyekkel elérte a kitűnő eredményt Fotó: Facebook/Budavári Fülöp
 

Kockás hasat mutatott

Budavári Fülöp Amerikából a következő menüt javasolta azoknak, akik hasonló eredményekre vágynak, mint amelyekkel ő büszkélkedik. 

Reggelire gombás tojás, majd egy cukormentes görög joghurt, ebédre marhahús csíkok burgonyával zöldbabbal piros kaliforniai paprikával, aztán jöhet egy matchaital. Vacsorára csirke, brokkoli és karfiol, és egy csaknem fél literes üdítő, végül nassolnivalónak nyers sárgarépa mustárba mártogatva zárja a menüsort. 

Budavári Fülöp korábban egy interjúban elárulta, hogy amerikai lakhatásáért havonta nyolcszázezer forintnak megfelelő összeget fizet. 

Itt lehet megtekinteni a teljes Reels-videót.

Itt vannak az ételek, amelyeket javasol:

budavári fülöp étkezés
Budavári Fülöp ezeket az ételeket javasolja a V-alakú hasizom eléréséhez Amerikából. Az alapanyagok hazánkban is könnyen beszerezhetők 
Fotó: MW

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!