Celebfigyelő

2024.07.24. 16:33

Kenderesi Tamás üzent: készen áll bizonyítani

Kenderesi Tamás bonyhádi születésű olimpiai bronzérmes úszó a közösségi médiában üzent, hogy kész bizonyítani: nem követett el doppingvétséget. Mint ismert, Kenderesi Tamás a Nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult, hogy bizonyítsa igazát.

Brunner Mónika

Az évekkel ezelőtt doppingbotrányba keveredett aparhanti kötődésű Kenderesi Tamás ismét megtörte a csendet, és a közösségi médiában üzent mindenkinek. Üzeneténél egy nyaralós - élménymedencés fotót is látni, az olimpiai bronzérmes úszót a medencében fotózták le. 

kenderesi tamás megtörte a csendet
Kenderesi Tamás megtörte a csendet és a közösségi médiában üzent mindenkinek, üzenete mellett ezt az élménymedencés fotót látni. A medencében fotózták le
Forrás:  Facebook/TamásKenderesi

Kenderesi Tamás üzent 

Kenderesi Tamás ezt üzente a közösségi médiában: 

"Jó ez a víz meg minden, de higgyétek el, szívesebben készülnék most a közelgő olimpiára!! Úsztam pár métert nosztalgiából, és visszaemlékeztem, milyen nagy utat tettem meg az úszásban.. Amikor visszaúsztam a többiekhez, láttam Anya könnyes arcát. Tudtam, ő is arra a 20 évre gondolt… Most már egy ideje nagyon nehéz. De! Bízok benne, hogy győzni fog az igazság! Én készen állok bizonyítani."

A Mandiner a múlt évben számolt be arról, hogy sokba kerül Kenderesi Tamás doppingügyének kivizsgálása. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!