Celebfigyelő

2024.08.31. 10:24

Dombóvári srác is szerepel a Kísértés című műsorban

Vasárnap, szeptember elsején este debütál a TV2-n a világhírű Temptation Island, azaz A Kísértés, a párok próbája. Négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát, köztük a Dombóvárról származó Brigi és Dusán, akik jegyespárként vágnak neki a kalandnak.

Brunner Mónika

Az Origo beszámolt arról, hogy a Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott műsorban négy pár vágott neki az elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjanak a párkapcsolatuk középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. Dombóvári srác is szerepel a TV2 új showjában. 

Dombóváriak a TV2 Kísértés című műsorában, amely szeptember elsején látható először a tévéképernyőkön
Brigi és Dusán a műsorban próbára teszik szerelmüket. 
Fotó: Origo/TV2

A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében, írja az Origo. A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, ezután a szerelmeseket szétválasztják, majd a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöznek az ellenkező nemű csábítókkal. 

A dombóvári származású Dusán, és párja, Brigi az egyik pár, akik jegyespárként vágnak neki a kalandnak, méghozzá egy fontos bizonyítási vággyal. Dusán korábbi félrelépése ellenére szeretné megmutatni szerelmének, hogy bízhat benne, és az ő kötelékük valójában felbonthatatlan. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!