Celebfigyelő

2024.08.05. 12:42

Földes Eszter szerelmi háromszögben

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő a közelmúltban Szentendrén vendégszerepelt az Édeskettes hármasban című, szerelmi háromszöget bemutató musicalben, amelyben Peller Károly a partnere. Mint ismert, Földes Eszter a való életben válik Lovasi András Kossuth-díjas énekestől.

Brunner Mónika

Földes Eszter színésznő játssza az egyik főszerepet Neil Simon: Édeskettes hármasban című New Yorkban játszódó történetében: Soniát, a kezdő dalszövegírót alakítja. A színpadon partnere Peller Károly színész, aki szerepe szerint sikeres slágerszerző, a neve Vernon. Közéjük furakodik Sonia korábbi párja. A darabot Szabó P. Szilveszter rendezte. A közelmúltban Szentendrén játszották a musicalt. 

Földes Eszter és Peller Károly Szentendrén. A színészek Neil Simon: Édeskettes hármasban című musicaljének főszereplői, Szentendrén drukkoltak nekik, hogy végre összejöjjenek a színpadon
Fotó: Facebook/Szentendrei Teátrum

Földes Eszter

A Szentendrei Teátrum így számolt be az előadásról augusztus harmadikán szombaton a közösségi médiában: 

„Pénteken elbűvölő volt Földes Eszter szélvészkisasszony és Peller Károly érzelmesférfi párosa az Édeskettes hármasban musicalben! Annyira drukkoltunk, hogy összejöjjenek végre... (összejöttek). És még remek képek is készültek róluk!” 

Mint ismert, Földes Eszter válik Lovasi András Kossuth-díjas művésztől, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontemberétől, aki ügyvédje által közölte, hogy házasságuk, kapcsolatuk alatt végig hűséges volt Földes Eszterhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!