Celebfigyelő

2024.08.27. 10:00

Földes Eszter várja a bokszmérkőzését

Földes Eszter, a Szekszárdon született színésznő készül az őszi Sztárbox mérkőzésekre, szeretné kiütni ellenfelét, Lolát. Az Rtl élőshows műsorait szeptember elsejétől, vasárnaptól lehet megtekinteni. Földes Eszter és Lola szeptember huszonkettedikén lép a kötelek közé.

Brunner Mónika

Földes Eszter az egyik versenyzője az Rtl Sztárbox című műsorának, női pehelysúlyban mérkőzik az énekesnő Lolával. A színésznő idén nyáron jelentette be, hogy válik Lovasi András Kossuth-díjas zenésztől, így lelkileg talán nehezebb dolga lesz a kötelek között, mint Lolának. A Metropol idézi Földes Eszter szavait: „Várom már az első mérkőzésemet, mivel szeretném kiütni az ellenfelemet. Biztos is vagyok benne, hogy megverem!"

293A0619
Földes Eszter és Lola női pehelysúlyban szeptember huszonkettedikén lép a kötelek közé 
Fotó: Szabolcs László 

Földes Eszter készül 

A Metropol cikkében ismerteti, hogy Földes Eszter elképesztő formában van, sugárzó a szépsége, ez pedig többek között annak köszönhető, hogy a sport mindig ott volt a számára mentsvárként. Kiskorától kezdve szinte mindig űzött valamilyen mozgásformát. Versenyszerűen szertornázott, kortárs táncolt, folyamatosan edzésekre járt, nem idegen a számára a verseny- és az élsport, így a box sem. 

293A0131
Földes Eszter a Sztárbox sajtótájékoztatóján, Budapesten, 2024 augusztusában 
Fotó: Szabolcs László 

Szeptember végén mérkőzik 

A Sztárbox élőshowk helyszíne a budapesti Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont. A sztárok felkészüléséről az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Kovács Kokó István és csapata gondoskodik. A Sztárbox műsorvezetői: Csobot Adél, Szujó Zoltán, Héder Barna. A ring-speaker Both András, a szakmai kommentátor Kovács Kokó István, kommentátor: Szépréthy Roland. Most vasárnap Varga Ádám - Miller Dávid, Hódi Pamela - „Nemazalány" és Henry Kettner - Noszály Sándor mérkőzéseket lehet megtekinteni. Földes Eszter és Lola bokszmérkőzése szeptember huszonkettedikén lesz. 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!