Celebfigyelő

2024.08.16. 18:17

Földes Eszter visszalépett a zsűrizéstől

A válófélben lévő színésznő visszalépett egy meseíró pályázat zsűrizésétől, jelentette be a Meskete elnevezésű magyar online közösségi gyerekmese portál.

Brunner Mónika

A Varázslatos Mesketék II. - meseírópályázat 2024 zsűritagja volt Földes Eszter, ám egyszer csak visszalépett vállalt feladatától. A Meskete nyomtatott mesekönyben való megjelenésre hirdetett pályázatot, amelynek tervezett megjelenése 2024 novembere. 

Földes Eszter, Sztárbox, Lola
Földes Eszter színésznő idén nyáron jelentette be, hogy válnak Lovasi Andrással, egy ilyen lelkileg megterhelő időszakban készül a Sztárboxra (Fotó: MW)

Földes Eszter 

A Meskete elnevezésű gyerekmese portál többek közt így számolt be a történtekről: 

„Szomorúan kell bejelentenünk, hogy egyik szakmai zsűritagunk, Földes Eszter színésznő magánéleti okok és egyéb elfoglaltságai miatt ma visszalépett az elvállalt zsűrizéstől. Sajnáljuk a döntését és sok sikert kívánunk Neki a Sztárbox-ban. Természetesen a mesekönyv megjelenését ez nem befolyásolja, hiszen a szakmai zsűri nélküle is döntésképes lesz."

Az öttagú zsűri Földes Eszter döntésével így sajnos négy főre apadt. A zsűrizés július végén zárult le. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!