Celebfigyelő

2024.08.23. 14:14

Katona Henrietta a magyar zászlóval pózol

Az államalapítás ünnepén tett közzé romantikus modellfotót közösségi oldalán Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek 2021-es Tolna vármegyei győztese: a magyar zászlóval pózol. Katona Henrietta így emlékezett államalapító Szent István királyra hazánk nemzeti ünnepén.

Brunner Mónika

Katona Henrietta egy romantikus modellfotót tett közzé, amelyen a magyar zászlóval pózol. A Facebook oldalára augusztus huszadikán kora délután került fel a fotó, Henrietta meseszép vízi tájat is mutat fényképén. 

Katona Henrietta Mediaworks Tündérszépek 2021 Tolna vármegyei győztese a magyar zászlóval pózol 
A fotót Facebook oldalára töltötte fel 2024. 08. 20-án
Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek 2021 Tolna vármegyei győztese a magyar zászlóval pózol egy romantikus fotón
Fotó: Facebook/Henrietta Katona 

Katona Henrietta ünnepelt 

Magyarország nemzeti ünnepén, augusztus huszadikán a közösségi médiában is sokan ünnepelték posztjaikkal az államalapítást és államalapító Szent István királyt. Katona Henrietta szekszárdi lányként vált ismertté, amikor megnyerte a Tündérszépek Tolna vármegyei döntőjét 2021-ben. Azóta a szépségiparban is jegyzik a nevét, számos modellmunkája van, kifutókon szerepel, és az idei nyáron Király Viktor énekes is kiválasztotta legújabb videóklipje szereplőjének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!