Celebfigyelő

2024.08.13. 16:20

Köllő Babett belföldön nyaral

A bonyhádi származású színésznő, Köllő Babett belföldön nyaral, és a közösségi médiában jelentette be, hogy pihenőidejét Nógrád vármegyében, Salgótarjánban tölti. Lehetséges, hogy Köllő Babett a barátait is meglátogatja.

Brunner Mónika

Köllő Babett sorra osztja meg a nyaralási fotóit, élményeit a közösségi médiában, most pedig bejelentette, hogy belföldön tölti pihenőidejét. Nógrád vármegye, Salgótarján felé vette az irányt. 

Köllő Babett belföldön nyaral
Salgótarján Nógrád vármegye felé vette az irányt
Köllő Babett belföldön nyaral, Salgótarján, Nógrád vármegye felé vette az irányt. Számára boldogság arrafelé kirándulni, közel van a fővároshoz, és barátai is élnek ott 
Fotó: Facebook/Köllő Babett

Köllő Babett belföldön nyaral 

Köllő Babett így számolt be belföldi időtöltéséről a közösségi médiában: 

„Régen mindig ugyanazokat a köröket futottam, ugyanoda jártam szórakozni, enni, vásárolni, nyaralni. Csak a bevált helyek. Ismertem mindent, mindenkit. Nem ért meglepetés. Ma már inkább kísérletezek. Bátran váltok. Rövid az élet, éljetek! Salgótarján felé vettük az irányt. Szeretem Nógrád megyét. A dimbes-dombos tájait…, valahogy mindig boldogság arra kirándulni. Közel is van a fővároshoz, és barátaim is élnek ott… Idén nyáron nem először voltam és még fogok is menni!" – írta a színésznő rajongóinak, követőinek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!