Párkereső

1 órája

Házasodna a gazda: vajon elnyeri Vivien kegyeit a szekszárdi focibíró?

A szekszárdi focibíró még versenyben van az RTL Klub párkereső műsorában. A Házasodna a gazda hétfőtől csütörtökig látható a csatorna műsorán.

Rónai Gábor

Házasodna a gazda – hétfőtől csütörtökig az RTL Klub műsorán

Fotó: RTL klub

Egy hete van versenyben Lengyel Sándor, a szekszárdi focibíró az RTL Klub népszerű párkeresőjében. A fiatalember és a tordasi gazdasszony, Vivien között már a bemutatkozó adásban megvolt a kölcsönös szimpátia, ami nem csoda, hiszen Sanya ajándékokkal halmozta el, még a lovaira is gondolt, amelyeknek egy nagy zacskó sárgarépát hozott. Vivien a Házasodna a gazda második részében elsőként mondta ki a szekszárdi fiatalember nevét, amikor arról kellett döntenie, hogy kivel szeretné folytatni az ismerkedést. Azóta már ketten hazamentek, négyen pedig érkeztek, utóbbiaknak a focibíró a megérkezésük napján egy piros lapot mutatott fel, jelezve, hogy a kerítésen kívül tágasabb lenne nekik. 

Lengyel Sándor (jobbról a második) még versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Lengyel Sándor (jobbról a második) még versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című párkeresőben
Fotó: RTL klub

Viviennek a héten döntenie kell, hogy az újonnan érkezők közül kikkel szeretné folytatni az ismerkedést, de igazából egyik új jelölt sem nyerte el a tetszését a 32 éves édesanyának. A héten nem lesz hiány izgalmakból, ahogy azt előrevetíti a csatorna a közösségi oldalon. 

Ön szerint a szekszárdi foci focibíró elnyeri a tordasi gazdasszony szívét?

Gazdák és kérők készüljetek, mert a nem lesz hiány a meglepetésekből! – írták. 

A Házasodna a gazda hétfőtől csütörtökig, 21.30 órától látható az RTL Klubon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!