Celebfigyelő

7 órája

Horváth Tamás vasárnap bizonyítja boksztudását

Horváth Tamás tamási származású harminckét éves énekes szeptember huszonkilencedikén vasárnap csap össze Sárközi Ákos séffel a RTL Sztárbox című élőshows műsorában. Horváth Tamás interjújában elmondta, hogy végtelenül tiszteli ellenfele véleményét, miszerint negyven felett is van élet.

Brunner Mónika

Horváth Tamás az RTL műsorában elmondta, hogy a bokszmérkőzésre felkészülése során több mint kilencvenöt kilóról már kevesebb, mint hetvenhárom kilóra fogyott. Horváth Tamás ráadásul fiatalabb, mint ellenfele, Sárközi Ákos. 

Horváth Tamás vasárnap bokszol Sárközi Ákossal
Horváth Tamás szeptember huszonkilencedikén vasárnap lép a kötelek közé Sárközi Ákossal Fotó: RTL 

Horváth Tamás fiatalabb 

Horváth Tamás így vallott ellenfeléről a műsorban: 

– Szerintem Ákos nagyon kemény ellenfél. Én azt gondolom, hogy nagyon oda fogja tenni magát, illetve hallottam, hogy azt nyilatkozta, hogy negyven felett is van élet, és én ezt végtelenül tisztelem. Ugyanis én is abban hiszek, hogy a kor az csak egy szám. Szóval, hogy mennyire veszem őt komolyan? Halálosan komolyan veszem" – mondta a harminckét éves Horváth Tamás. 

Megszerette a sportolást 

Az énekes a közösségi oldalán is beszámolt az élőshow-s műsor előtti érzelmeiről. Elmondta, hogy az elmúlt hét hónap egy utazás volt a számára, és bár csak vasárnap száll ringbe, mégis úgy érzi, hogy győztek az edzőjével, Dobrábi Zsolttal. 

„Régen nem tudtam megérteni, hogyha elmegy az ember nyaralni miért sportol ott is… Láttam futni a parton az embereket és csak néztem, hogy ez igen. Én ilyenre sosem lennék képes. Aztán jött a boksz, ami átírta ezt a fejemben teljesen. Például tegnap 11 kilométert úsztunk a nyílt tengeren. Több mint 22 kilótól szabadultam meg a 7 hónap alatt. A boksz és a mozgás az életem részévé vált, megszerettem a sportolást. Sőt! Aligvárom, hogy újra a bokszteremben legyek!” – ismertette Horváth Tamás, hozzátéve, hogy hálás a műsornak, és még hálásabb az edzőjének, hogy megmutatta, milyen fantasztikus sport az ökölvívás. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!