Celebfigyelő

2 órája

Barabás Évi Pakson járt

Barabás Évi, az RTL műsorvezetője hivatalos látogatáson járt Pakson Pápay Eszter író-költőnővel, akinek megjelent első regénye. A paksi rádióban és tévében is interjút adtak. Barabás Évi és Pápay Eszter egykor TelePaksos kollégák voltak, együtt emlékeztek a régi paksi tévés időkre.

Brunner Mónika

A Paks Fm. a közösségi médiában számolt be arról hogy hivatalos látogatáson járt náluk Barabás Évi műsorvezető és Pápay Eszter első regényes író-költőnő. Pápay Eszternek az "Akinek egyszer szárnya nő" című regénye már a nyolcadik kötete, korábban novellás és verseskötetei jelentek meg. 

Barabás Évi az RTL műsorvezetőjeként, hivatalos látogatáson járt Pakson Pápay Eszter író-költőnővel, akinek megjelent első regénye. A paksi rádióban és tévében is interjút adtak. Barabás Évi és Pápay Eszter mindketten egykori TelePaksos kollégák, akikkel Pakson együtt emlékeztek régi paksi tévés sztorikra. 2024. október 17-én.
Barabás Évi az RTL műsorvezetőjeként járt Pakson Pápay Eszter író-költőnővel. Mindketten egykori TelePaksos kollégák, együtt emlékeztek régi paksi tévés sztorikra
Fotó: Facebook/Barabás Évi

Barabás Évi Pakson 

Barabás Évi így számolt be október tizenhetedikén a közösségi médiában a közös paksi időtöltéséről Pápay Eszterrel, aki művészetterapeuta, tanár, író, költő: 

"Időutaztunk ma Eszterrel. A paksi rádióban kezdtük a nyilvános nosztalgiázást, és egykori munkahelyünkön, a paksi városi tévében folytattuk. De jó volt találkozni a régi játszótársakkal, felidézni, hol és hogyan növesztettünk szárnyakat!" – írta többek közt a Facebookon Barabás Évi. 

Ismertette, hogy november 11-én ismét Pakson lesznek, és Pápay Eszter könyvbemutatója mellett boldogan találkoznak azokkal, akikkel az életük négy-öt-hat évig összeért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!