NB III-as foci

2 órája

A Bonyhád VLC négy vereség után újra győzelmet szeretne ünnepelni

Sorozatban négy vereség után a vasárnapi alsóházi rangadón javíthatnak a völgységiek. A Bonyhád VLC a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét fogadja az NB III-as bajnokságban.

Teol.hu

A harmadik vonalba tizenegy év után most nyáron visszatérő Bonyhád VLC brutális sorozatot tudhat maga mögött, hiszen egymás után az élcsapatokkal találkozott. Saját pályájukon a Kaposvári Rákóczival (1–3) és az Iváncsa KSE-vel (0–4) szemben maradtak alul, Nagykanizsán 2–0-ra kaptak ki, legutóbb pedig az MTK második számú csapata ellen szaladtak bele egy 6–0-ás zakóba (ami a szezon eddigi legsúlyosabb bonyhádi veresége). 

Márkvárt Patrik, a Bonyhád VLC középpályása
Márkvárt Patrik, a Bonyhád VLC középpályása
Fotó: Mate Reka

Most, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen csak a három bajnoki pont megszerzése az elfogadható Sárai György együttesétől, ugyanakkor figyelmeztetőnek kell lenni a BVLC számára, hogy a riválisuk két hete 5–1-re lelépte az őket kiütő MTK-t. 

A Bonyhád VLC - nél is gyengébb a Dunaföldvár

A tolnai gárdák közül még a Paksi FC második sora és az FC Dunaföldvár játszik hazai környezetben. Előbbiek négymeccses veretlenségi sorozatban vannak, és jó eséllyel az ötödiket is letudják a kiesés ellen harcoló PEAC ellen. Utóbbiak ugyanakkor még mindig várnak az idénybeli első sikerükre (az NB III-as mezőnyben még két csapat van, amelyik nem nyert bajnokit a 2024/2025-ös szezonban), de ezt egyáltalán nem lesz könnyű kivitelezniük a fővárosi kék-fehérek fiataljai ellen.   

Labdarúgó NB III, Dél-Nyugati csoport, a 12. fordulóban. 
Október 20., vasárnap: Paksi FC II–PTE-PEAC 11 óra (Vezeti: Nyekita B.), BFC-Siófok–Szekszárdi UFC 13 óra (Vezeti: Jakab Á.), Dunaharaszti MTK–Majosi SE 13 óra (Vezeti: Erdélyi B.), FC Dunaföldvár–MTK Budapest II 13 óra (Vezeti: Sipos K.), Bonyhád Völgység LC–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 13 óra (Vezeti: Kakuk Sz.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában