Ellenzéki politikusok

2 órája

Magyar Péter is részvétét fejezte ki Potápi Árpád családjának

Több ellenzéki politikust is megrendített Potápi Árpád János halálhíre. A közösségi médiában fejezték ki együttérzésüket.

Révészné Hanol Erzsébet

Több ellenzéki politikus is Facebook-bejegyzésben búcsúzik a csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt Potápi Árpád Jánostól. Köztük olyanok, aki kihívói voltak a 2022-es országgyűlési választások során, így a Természetes Dombóvár-oldalon Szabó Loránd, illetve magán profilján Tobak Gábor is.

Sokakat megrendített Potápi Árpád halálhíre
Sokakat megrendített Potápi Árpád halálhíre. Fotó: Makovics Kornél (archív)

 

Bozsolik Róbert, Bátaszék polgármestere szintén megemlékezett az államtitkárról. Azt írta: „Potápi Árpád János városunk Pro Urbe Bátaszék kitüntetettje, 1998 és 2014 között településünk országgyűlési képviselője. Emlékét kegyelettel, szeretettel és tisztelettel megőrizzük!”

Országgyűlési képviselők is méltatták

Az országos politika szereplői közül is többen részvétüket fejezték ki. „Nyugodj békében Árpád. Nem álltunk »egy oldalon«, nem voltunk barátok, de Tolna megye és kiemelten Bonyhád életében elvitathatatlanul meghatározó volt a munkája. Őszinte részvétem a szeretteinek” – írta bejegyzésében Harangozó Tamás, az MSZP szekszárdi politikusa.

Dr. Keresztes László Lóránt, független országgyűlési képviselő szintén a Facebookon búcsúzott Potápi Árpád Jánostól, akárcsak Magyar Péter, aki ezt írta: „a Tisza Párt nevében szeretném részvétünket kifejezni Potápi Árpád államtitkár úr és országgyűlési képviselő családjának és politikai közösségének.
Államtitkár Úr, kedves Árpád, Isten veled!”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában