Párkereső

7 órája

Házasodna a gazda: Odaszúrt Viviennek a szekszárdi focibíró

Hiányolta a törődést a szekszárdi focibíró. Lengyel Sándor a Házasodna a gazda hétfői adásában viccesen odaszúrt Viviennek.

Rónai Gábor

Lengyel Sándor még versenyben van a tordasi gazdasszony kegyeiért

Fotó: RTL klub

„Örülnénk, ha két hét után a két jóképű pasival is foglalkoznál.” Ezt mondta a Házasodna a gazda című párkereső műsor hétfői adásában Lengyel Sándor Viviennek, a tordasi gazdasszonynak. 

Vivien három udvarlót hazaküldött a Házasodna a gazda hétfő esti adásában
Vivien három udvarlót hazaküldött a Házasodna a gazda hétfő esti adásában
Fotó: RTL klub

Érthető volt a „kifakadás”, hiszen az első adásban beköltöző Sanya és Balázs az utóbbi részekben kevesebb figyelmet kapott a gazdasszonytól, aki az újonnan érkezett udvarlókkal van elfoglalva.

A hétfői részben például Lacival, Márkkal még a birtokon vonult félre és közölte a jelöltekkel, hogy velük nem szeretne tovább ismerkedni. Ádival pedig egy ebédet is elköltött, mielőtt neki is kiadta volna az útját.

Így már csak hárman harcolnak a 32 éves édesanya kegyeiért. Sanya, Balázs és a második körben beköltöző Roli – így megyünk majd neki a kedd esti résznek és a hét további adásainak.

Azt, hogy Sanya lesz-e a befutó, nem lehet tudni, csak annyi bizonyos, hogy a kölcsönös szimpátia megvan a szekszárdi focibíró és a gazdasszony között. 

Alább ön is szavazhat rá, hogy Sanyának sikerül-e meghódítania a szőkeséget!

Ön szerint a szekszárdi focibíró elnyeri a tordasi gazdasszony szívét?

A Házasodna a gazda című párkeresőt hétfőtől csütötrtökig, 21.30 órakor vetíti az RTL Klub. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!