Vármegye I-es foci

2 órája

Szerdán pótolják a tragédia miatt elhalasztott bajnoki mérkőzést

Szerdán 16.30 órakor pótolják a Bölcskei SE–Kakasd SE találkozót a Tolna Vármegyei I. osztályú focibajnokságban. A találkozót egy, az ifjúsági mérkőzésen történt tragédia miatt nem játszottak le két héttel ezelőtt.

Teol.hu

Tragédia előzte meg a két csapat szeptember 21-i bajnoki mérkőzését, az U19-es találkozón az egyik bölcskei játékos nagymamája összeesett, miután elveszítette az eszméletét a lelátón. A mentő, majd a mentőhelikopter kiérkezéséig a szurkolóik és az egyesület tagjai kezdték meg az újraélesztést, később az orvosok hosszasan próbálták újraéleszteni az asszonyt, de hiába küzdöttek az életéért, nem jártak sikerrel.

Szerdán pótolják a tragédia miatt elmaradt Bölcske–Kakasd bajnoki mérkőzést
Szerdán pótolják a tragédia miatt elmaradt Bölcske–Kakasd bajnoki mérkőzést

Ahogy akkor beszámoltunk róla, a két klub, valamint Lengyel Sándor játékvezető egyetértett abban, hogy ilyen hangulatban a felnőttek mérkőzését már le sem játsszák. Krausz Mártontól, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Tolna vármegyei sportigazgatójától később megtudtuk, az ifjúsági csapatok esetében a lefújáskor érvényes állás vált hivatalossá, vagyis a bölcskeiek 2–0-ra legyőztek.

Szerdán a felnőttek mérkőzését pótolják, az azonban nagy kérdés, hogy a játékosok és a szakmai stábok milyen lelki állapotban játsszák le a kilencven percet.

Az eddigi eredményeket tekintve mindkét csapat jó formában van. A vendéglátó, amely első hazai bajnokijára készül, mind a négy mérkőzését megnyerte a szezonban a Tevel (3–0), a Holler UNFC (1–0) és a Bonyhád-Börzsöny (4–0) ellen. Legutóbb Bátaszéken ugyan megkapta első gólját Nagy Lajos együttese, de ez is belefért neki (2–1). A látogató két nyeretlen találkozóval, a bátaszéki 0–0-val és a Dombóvár elleni hazai 2–1-es vereséggel kezdte a bajnokságot, de aztán a Tevelt idegenben (5–0), múlt héten pedig hazai pályán a Bonyhád-Börzsönyt győzte le (3–1).

Tolna Vármegyei I. osztály, az 5. fordulóból
Bölcskei SE–Kakasd SE
Bölcske, szerda, 16.30 óra. Vezeti: Maczik (Álló, Szabó P.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában