Celebfigyelő

3 órája

Pizsamában indult dolgozni Köllő Babett

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő a közelmúltban az öltözködési szokásaival kapcsolatban tárt fel egy titkot. Pizsamában is elindul dolgozni, írta meg a Ripost. Számos munkája van. Hamarosan cirkuszi előadásban tűnik fel Budapesten, a Fővárosi Nagycirkuszban.

Brunner Mónika

Forrás: Facebook

Köllő Babett bevallotta, hogy pizsamában is elindul dolgozni, és ezt egy videófelvétellel bizonyította. A Ripost október tizenegyedikén beszámolt arról, hogy a dögös színésznőnek szinte minden jól áll, így nyugodtan megteheti, hogy hálóruhában lép ki az utcára. 

Pizsamában indult el dolgozni Köllő Babett 2024 októberében
Pizsamában indult el dolgozni Köllő Babett 2024 októberében, az erről készült Instagram videófelvételt a lánya készítette 
Fotó: Instagram / Köllő Babett 

Pizsamában dolgozni 

Köllő Babett Instagram oldalán mutatta meg, hogy koala macis pizsamában indult el dolgozni a napokban. Erről így írt az Instagramon: 

"Na jó! Szokott valaki hasonló dolgokat művelni? Egyszerűen néha olyan rohanás van, hogy nincs idő felöltözni. Mondjuk én simán dolgozni is el szoktam menni pizsiben. Úgyis átöltözöm ott" – tudatta többek között a videójánál. Köllő Babettnek számos feladata van, a Metropol nemrég számolt be arról, hogy a színésznő a Fővárosi Nagycirkusz által rendezett Karácsonyi Csodashow című előadásában vállalt szerepet. Az előadás október tizenkilencedikétől jövő év január ötödikéig lesz megtekinthető a Fővárosi Nagycirkuszban.

Bonyhádról beszélt 

Köllő Babett Bonyhádról is szót ejtett a Metropol cikkében: 

Bonyhádon nőttem fel, és ott gyerekként többször láttam utazó cirkuszt, de én felnőttként szembesültem azzal a Fővárosi Nagycirkuszban, hogy rég nem arról szól a manézson történő előadás, mint annak idején, hanem iszonyú kemény teljesítményekről és baromi tehetséges, szuper artista művészek csodás munkájáról – ismertette a Metropolnak Köllő Babett, hozzátéve, hogy egy varázslatba csöppent bele hat -nyolc éve, amely teljesen beszippantotta. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!