Újabb szép eredmény

2 órája

Szekszárdi sikert hozott a SPAR Maraton Fesztivál

A Szekszárdi Sportközpont atlétája, Acsádi Bence győzött a 39. SPAR Budapest Maraton Fesztivál Riska Minimaraton 5 kilométeres távon.

Berg Sándor

A 2008-as születésű Acsádi Bence sikerével zárult a 39. SPAR Budapest Maraton Fesztivál legrövidebb egyéni száma. A Szekszárdi Sportközpont futója 16:01 perc alatt teljesítette az ötezer méteres távot, amivel nemcsak korcsoportjában diadalmaskodott, de a 2611 nevező között az abszolút első helyet is megszerezte. A befutó igen szoros volt, a második és harmadik helyezett azonos idővel (16:08 perc) ért célba.

A szekszárdi születésű Farkas-Ohn Kinga (balra) második lett 10 kilométeren a Spar Maratonon
A szekszárdi születésű Farkas-Ohn Kinga (balra) második lett 10 kilométeren a Spar Maratonon
Forrás: 39.spar Budapest Maraton Fesztivál 2024

Ezen a távon a szedresi Deli Zoltán a 28. helyen ért célba, az SVSE Veszprém atlétája a férfiaknál a 24., korcsoportjában a harmadik lett kereken 19 perces idejével.

Az S-BUDGET 10 kilométeres távon a 3133 rajthoz álló között összetettben a 25., nőknél a második helyen végzett a szekszárdi Farkas-Ohn Kinga. A gödöllői MATE-GEAC sportolója 35:38 perccel ért célba, nála csak az a Szabó Nóra volt gyorsabb 33:09 perces idejével, aki nemrég – Szemerei Leventével egy időben – saját országos csúcsát javította meg maratonon.

A 39. SPAR Budapest Maraton Fesztivál eredményeit itt tekinthető meg. A maratoni táv mezőnye vasárnap reggel 9 órakor vág neki a 42.195 méteres küzdelmeknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában