Tv-ajánló

2 órája

Megismerhetjük a Távol-Kelet misztikus teremtményeit

Farkas Eszter

A Nagy fal történetének misztikuma már sokakat megihletett. A Távol-Keleten, a történelem előtti időkben emelkedő gigantikus erődítmény nem csupán az emberi kéz munkája, hanem egy titkos fegyver a világunkat fenyegető ősi erőkkel szemben. Európai zsoldosok, köztük William (Matt Damon) és Tovar (Pedro Pascal), a mesés fekete port keresik, mely hatalmas gazdagságot ígér számukra. Ám útjukat egy rejtélyes és félelmetes lény, a Tao Tei keresztezi, amely egy sokkal nagyobb fenyegetés előhírnöke.

Matt Damon
Fotó: Shutterstock

A két harcos fogságba esik a helyi hadseregnél, a Névtelen Rendnél, akik a Nagy falat védik, és feltárják előttük, hogy a Tao Tei faj hatvanévente egyszer támad, pusztítást hozva magával. William és Tovar hamarosan rájönnek, hogy az erőd nem csupán egy fal, hanem egy bonyolult védelmi rendszer része, amely nélkül az emberiség sorsa megpecsételődne. Miközben a Tao Tei hordái egyre közelednek, a két zsoldos eltérő utakat fontolgat: míg Tovar megszökne és fekete port lopna, William belesodródik a fal védelméért folytatott küzdelembe.

A Nagyfal című film látványos csatajelenetekkel, lenyűgöző speciális effektekkel és mély emberi dilemmákkal meséli el a történetet arról, mi történik, amikor egy ősi erődítmény szembekerül a túlvilági fenyegetéssel. Vajon az emberi bátorság elegendő a halhatatlan fenyegetés ellen? Fedezze fel ezt az epikus kalandot, ahol a sorsot nemcsak fegyverek, de szívek is formálják! 

A Nagy Fal, Mozi+, 19:00

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában