Köszöntés

2023.12.04. 11:42

Isten éltesse Barbara, Borbála olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Fotó:

December negyedikén Barbara, Borbála ünnepli névnapját.

Barbara eredete: görög eredetű; jelentése: idegen, külföldi nő. Barbara jelentése: A Barbara név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki különös érzékenységgel reagál a szépség különféle megnyilvánulásaira. Kedveli a művészetet, a természetet és minden mást is, amiben nyugalmat és egyensúlyt talál. Sokkal többet érzékel az életből, a körülötte zajló eseményekből, mint amit eszével felfog. Az is előfordul, hogy rácsodálkozik egy-egy gondolatára és eltűnődik eredetén. Ritkán élvezi azt a biztonságot, kiegyensúlyozottságot, amit a gondolkodás és az érzelmek fölötti uralom jelenthet, hiszen alapvetően ösztönlény.

Borbála eredete: a Barbara magyaros módosulata. Borbála jelentése: A Borbála név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki jó szervezőkészséggel rendelkezik és a tervezéstől a kivitelezésig ügyesen irányítja a dolgokat. Másokkal szemben figyelmes, és bár méltóságát mindig érzékelteti, mégis barátságos. Az a vágya, hogy otthont és biztonságot teremtsen az életében, mind anyagi, mind lelki vonatkozásban. Mivel van érzéke az üzleti dolgokhoz, könnyen lehet, hogy mindezt meg is valósítja. Kedveli a kultúrát, különösen a zenét és a vizuális művészeti ágakat. Lehet, hogy olykor túlságosan is gyakorlatias, pedig a szeretet megélése érdekében fontos lenne családjával többet időzni, beszélgetni, vagy bármilyen indok nélkül együtt lenni.

Boldog névnapot kívánunk e név viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában