Születésnap

2024.07.04. 16:00

90 éves lett a cikói Vera néni

A hétvégén köszöntötték Cikó község egyik legidősebb polgárát. Kozma Vencelné, Vera néni 90 éves lett.

Farkas Eszter

Cikó Község Önkormányzata Képviselő-testülete nevében Molnár Józsefné polgármester nagy örömmel és szeretettel köszöntötte Kozma Vencelné - Vera nénit, aki 90 éves lett a hétvégén. A születésnap ünnepi pillanatai különlegesek voltak, hiszen Vera néni dédunokái körében fogadta a gratulációkat, melyeket a falu vezetője személyesen adott át.

Molnár Józsefné születésnapján köszöntötte a 90 éves Vera nénit
Molnár Józsefné születésnapján köszöntötte a 90 éves Vera nénit
Forrás:  Facebook

– Vera néni 1934-ben született Hadikfalván, és hosszú életútja során sok emlékezetes pillanatot élt meg - tudtuk meg a polgármestertől. Az ünneplés során büszkén mesélt unokáiról és dédunokáiról, akik élete legfőbb támaszai. Az ő szeretetük és gondoskodásuk jelentik számára a mindennapok örömét és boldogságát.

Az esemény nem csak Vera néni számára volt megható, hanem az egész közösség számára is, hiszen egy ilyen jeles évforduló mindig alkalmat ad az emlékezésre és az összetartozás érzésének megerősítésére. Molnár Józsefné polgármester kifejezte a közösség háláját és tiszteletét, és további jó erőt és egészséget kívánt Vera néninek, aki példaként áll mindannyiunk előtt kitartásával és életigenlő hozzáállásával.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában