Köszöntés

2024.08.29. 07:07

Boldog névnapot kívánunk Erna és Beatrix nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Augusztus huszonkilencedikén az Ernák és a Beatrixok ünneplik névnapjukat.

Erna eredete: ófelnémet eredetű; jelentése: komoly, határozott, különösen a harcban. Erna jelentése: Az Erna név komoly, nyugodt személyiség kialakulását támogatja. Diplomatikus és kedves természete sokakat lenyűgöz, és sok kaput megnyit számára. Erős vágy dolgozik benne, hogy megértse mások gondolatait és érzelmeit. Ez az igyekezet hozzájárulhat ahhoz a sikerhez, amit olyan munkakörben érhet el, ahol emberek lelkének ápolásával foglalkozhat. Ez a név a család és az otthon iránt érzett szeretetet is erősíti, a név viselői nagyszerű szülők lehetnek.

Beatrix eredete: latin eredetű; jelentése: boldogságot hozó Beatrix jelentése: A Beatrix komoly, felelősségteljes személyiség kialakulását támogatja. Becsüli a minőséget az élet minden területén és különösen fogékony a zenében, az irodalomban valamint a természetben megmutatkozó szépségre. Azok az emberek jelentik a legtöbbet a számára, akik nem csak lelkileg tudnak kapcsolódni hozzá, de intellektuálisan is. Csak azokkal érzi magát igazán felszabadultnak, akik ismerik legbensőbb énjét. Más esetekben igen nehéz számára a közvetlen, természetes megnyilvánulás, ezért sokan ridegnek és távolságtartónak gondolják.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában