Köszöntés

2024.08.25. 09:00

Boldog névnapot kívánunk Lajos és Patrícia nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk! (Illusztráció, Shutterstock)

Augusztus huszonötödikén a Lajosok és Patríciák ünneplik névnapjukat.

Lajos eredete: germán-francia eredetű; jelentése: hírnév + háború. Lajos jelentése: A Lajos név kettős hatással lehet viselőire, akik olykor nagyon kedvesek, felhangoltak, boldogok és kellemes társasági emberek, de máskor mély önsajnálatba burkolóznak, hangulatuk ingadozó és nagyon elutasítóak. Ez a természet mások számára kiszámíthatatlan és kiismerhetetlen, ami a magánéletükben is számos feszültség okozója. Gondolataik és érzelmeik mélyek, de mivel ezt a túlérzékenység fokozza, minden vélt vagy valós sérelem mélyen érinti őket.

Patrícia eredete: latin eredetű; jelentése: rómainak született nemes. Patrícia jelentése: A Patrícia olyan személyiség kialakulását segíti, aki vágyik az új tapasztalatokra és az új emberek megismerésére. Ez a vágya sokszor negatív élménnyel, keserű emlékkel gazdagítja életét. A név viselői éleseszűek, alkotóak és nagyvonalúak, de ugyanakkor igen érzelgősek is. Szeretik a változatosságot, az utazást; egyéniségükhöz olyan munka állna közel, mely kamatoztatná kreativitásukat és amely végzése során függetlenül, önállóan dolgozhatnak. A Patríciák ugyanakkor sok mindent hagynak hátra befejezetlenül, mert nagyon is jól jelemzi érzelmeiket a mondás, miszerint a szomszéd kertje mindig zöldebb.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában