Viseletek, ruhadivat

2024.09.09. 07:30

Betört a hatvanas évek őszi divatja

A Tolna vármegyei ruhadivatra is hatnak az aktuális divatirányzatok. Idén ősszel újra divatba jöttek a hatvanas évekre jellemző öltözetek. A divatházak ajánlják a bukléblúzt, a rakott elejű inget, a gombos pulóvert, a galléros ruhát, a finomkötött kardigánt. Betört az új irányzat, a farmer pedig örök sláger.

Brunner Mónika

Tolna vármegyében sem mehetünk el szó nélkül az aktuális divatirányzatok mellett. Az egyik népszerű divatvállalat a hatvanas évek ihlette modern megjelenéseket is ajánlja az idei őszre. Betört az új irányzat, a farmer pedig örök sláger. 

Köllő Babett
Betört az őszi divat
Köllő Babett bonyhádi származású színésznő, a Mediaworks Tündérszépek szépségversenyének mentora is odafigyel a divatos megjelenésre. Betört a hatvanas évek divatja, a farmer pedig örök sláger Fotó: Markovics Gábor

Betört a hatvanas évek divatja

Az idei őszi trendmegjelenések közé választották a fekete-fehér színösszeállítást, a finomkötött kardigánt, a fekete ruhát fehér gallérral, a bevonatos A-vonalú szoknyát, a betétes előrésszel rendelkező ruhát, a masnis ruhát, a rakott elejű inget és a bukléblúzt. Hódít a gombos pulóver, a bőr bokanadrág, az ujjatlan ruha garbóval, nadrágok közül a bő kargónadrág és a farmer. A kabátok közt ajánlják a bevonatos dzsekit, a kapucnis dzsekit és a farmerdzsekit. A férfiak számára továbbra is a farmer, póló, kapucnis összeállítás az, amivel biztosan nem tévednek, valamint bátran választhatnak flanelinget és baseball sapkát az összeállításhoz. 

Farmer mindenek felett

A Ripost beszámolt arról, hogy érdemes áttekinteni a farmerválasztékot is. A divat idén ősszel a bő szárú farmereket támogatja, például a bő szárú úgynevezett puddle farmert, a hordószárú farmert, a baggy- zsák farmert csípő változattal és a magasított derekú trapéz fazonú farmert. Tolna vármegye járásaiban, Szekszárdon, Pakson, Bonyhádon, Dombóváron, Tolnán, Tamásiban is széles választékkal várják a ruhaüzletek, a helyi butikok a divatot szerető vásárlókat. Ha kicsit jobban figyeljük a divattrendeket, és beszerzünk akár egy-két divatos apróságot az őszre, még tetszetősebbek lehetünk, jobb hangulatba kerülünk, és talán szebben látjuk majd az egész világot. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában