Köszöntés

2 órája

Isten éltesse Simon és Szimonetta nevű olvasóinkat!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Október huszonnyolcadikán a Szimonetták és a Simonok ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Tömör, Szalvia, Szalviusz, Szilviusz, Cirilla, Szimóna, Taddeus, Anasztázia, Tádé, Alfréda, Alfréd nevű ismerőseiket is.

Szimonetta eredete: a Simon olasz kicsinyítőképzős női párja. Szimonetta jelentése: A Szimonetta név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki becsüli a minőséget, annak mindenfajta megnyilvánulását. Élvezi a különféle művészeti ágakat. Szeret a szabadban időzni, ahol békét és nyugalmat talál. Nagyon érzékeny, és sokkal többet érzékel a világból, mint amit meg tud érteni, ezért előfordul, hogy saját gondolatai megrémítik. Ritkán van alkalma megtapasztalni azt a belső nyugalmat és békét, amit az érzelmi kontroll, vagy a gondolkodás eredményezhet

Simon eredete: a Simeon rövidüléséből. Simon jelentése: A Simon név gyors gondolkozású személyiség kialakulását támogatja. Csak akkor fogad el bármilyen ötletet, ha előbb eltöpreng rajta, és azt jónak találja. Mivel felfogása nagyon gyors, könnyen tanul, sokszor türelmetlen azokkal, akik másképp működnek. Sokan tudálékosnak tartják emiatt. Bár nagyon értelemes és intelligens, olykor mégis nehezen fejezi ki magát szavakban. Nagyon fontos számára a barátság és a megértés, de magatartását sokan félreértik.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában