Időjárás

2024.06.06. 09:19

Ma átlépjük a 30 fokot

A napközbeni csúcshőmérséklet 31 fok körül alakul Tolnában.

Teol.hu

Csütörtökön a sok napsütés mellett néha megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar csak elszórtan fordulhat elő. A DNy-i szél csak néha élénkül meg. 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken reggel az északi tájakon fordul elő zápor, zivatar. Napközben többórás napsütésre van kilátás, majd késő délután nyugat felől újabb gomolyfelhők érkeznek, és ekkor egyre több helyen lehet zápor, zivatar. 30 fok köré melegszik a levegő.

A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. A nappali felmelegedés tovább erősödik, több helyen előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet. Jelentősebb egészségügyi panasz esetén (fulladás, légszomj) kérjen orvosi segítséget!

Forrás: köpönyeg.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában