NB III-as focielőzetes

2 órája

Folytatná jó sorozatát Bonyhádon a Majosi SE

Vármegyei rangadó nélkül rendezik meg az NB III-as bajnokság hétvégi fordulóját, azonban izgalmas mérkőzések nélkül aligha maradunk vasárnap.

Berg Sándor

A majosiak eddig hibátlanok átmeneti otthonukban, a Gárdony-Agárd (4–2) és a Dunaföldvár (2–0) együttesét is legyőzték Bonyhádon, most a közvetlen rivális FC Főnixet fogadják. A székesfehérváriak legyőzték már a PMFC-t és a Paks II-t, de megszorongatták a Siófokot és a Ferencváros II-t, ezért Varga Balázs együttese nem veheti félvállról az újoncot. 

A Majosi SE eddig mindkét bajnokiját megnyerte pályaválasztóként Bonyhádon
A Majosi SE eddig mindkét bajnokiját megnyerte pályaválasztóként Bonyhádon
Fotó: Máté Réka

A Szekszárd az MTK fiataljai ellen gyűjtheti be első pontját, pontjait hazai pályán, amire rettentő nagy szüksége van. Nincsen ezzel másként a sereghajtó Dunaföldvár sem, amelyre szintén nem vár könnyű feladat a listavezető kaposváriak otthonában. A Paks fiataljai négy nyeretlen bajnoki után hétvégén ismét győzni tudtak, ezt a sorozatot a követlen rivális Dunaharaszti ellen folytathatják. Az újonc bonyhádiak egyelőre idegenben jobban muzsikálnak, mint otthon, de az előző két idény bronzérmeséhez nem esélyesként utaznak Nagykanizsára. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 9. forduló
Szeptember 29., vasárnap
16.00 Majosi SE–FC Főnix
16.00 Szekszárdi UFC–MTK Budapest II
16.00 Dunaharaszti MTK–Paksi FC II
16.00 FC Nagykanizsa–Bonyhád VLC
16.00 Kaposvári Rákóczi FC–FC Dunaföldvár

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában