Balesetek

2023.08.07. 10:19

Fekete hétvége volt Tolnában

A vármegyében ketten meghaltak, hárman súlyosan, hatan pedig könnyebben sérültek meg balesetekben az elmúlt 72 órában – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Fekete hétvége volt Tolnában

Forrás: police.hu

Halálos kimenetelű baleset történt augusztus 4-én pénteken nem sokkal délután öt óra előtt a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében. Egy pótkocsis teherautó vezetője, egy 44 éves paksi férfi közlekedett a főúton Paks felé, amikor a 96-os kilométerszelvény közelében letért a jobb oldali útpadkára.

Forrás: police.hu

A jármű vezetője ekkor ellenkormányzott, azonban a manőver következtében elvesztette az uralmát a járműszerelvény felett. Átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol a jobb oldalára borult, és nekiütközött a szemből – szabályosan – közlekedő autónak, amit a pótkocsi maga alá gyűrt.

A balesetben a személygépkocsi 27 éves paksi sofőrje és a járműszerelvény vezetője is olyan, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen mindketten életüket vesztették.

Súlyos kimenetelű baleset történt szintén pénteken a délutáni órákban az M6-os autópálya paksi szakaszán, amikor felborult egy kilenc személyes kisbusz.

Szombaton délelőtt Nagymányokon egy motoros súlyosan megsérült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában