Összefogás

2024.09.09. 08:34

Nagy a baj! Segítsen megtalálni az eltűnt Dánielt!

Kétségbeesetten keresi a családja második napja Bódog Dánielt. A 29 éves férfi Kalocsa és Dusnok között utazott busszal, amikor az édesanyja szerint rosszul lett. Azóta – úgy tudjuk – Dusnokon, majd Fajszon látták, a szülei nem tudják vele felvenni a kapcsolatot. Azt kérik, jelezze, aki látta a fiatalembert!

Bencze Péter

A férfi édesanyja azt írta a Facebookon: „Kalocsa-Dusnok környéken eltűnt a fiam. Rosszul érezte magát, ezért szállt le előbb a buszról. Autóval elindultunk érte, addig telefonon tartottuk a kapcsolatot, de ott, Dusnokon elveszítettük. Azóta nem érhető el. A rendőrség, a polgárőrség, a Szekszárdi Kutató- Mentőszolgálat kutyákkal és mi is kerestük/keressük, de eddig sikertelenül.“

Dániel második napja nem ad magáról életjelet. A szülei azt kérik, aki látta, hívja a rendőrséget!
Dániel második napja nem ad magáról életjelet. A szülei azt kérik, aki látta, hívja a rendőrséget!
Forrás:  Facebook

Az édesanya így folytatta: „Viszont már elképzelhető, hogy nincs azon a területen, így ez a poszt a mi környékünkön is segíthet. Nagyon várjuk haza és bármilyen segítség jól jöhet!“
Az eltűnt fiú neve Bódog Dániel, 29 éves, 197 centiméter magas, vékony testalkatú. Fekete pólót, fehér sportcipőt es világos rövidnadrágot viselt. Se táska, se irat, se pénz nincs már nála. Elhagyta. Alkarján egyedi iránytű tetoválása van, a felkar belső részén ginkófa levele. 

A szülők azt kérik, aki érdemi információval rendelkezik Dániel hollétével kapcsolatban, hívja a rendőrséget!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában