Műszaki mentések

2024.09.17. 13:59

Nyolc balesethez vonultak tűzoltóink hétfőn

Nyolc műszaki mentésnél kellett beavatkoznia a tűzoltóknak a hét első napján. Két esetben kerékpárútra és közútra dőlt fák miatt, míg további öt alkalommal közlekedési baleseteknél akadt dolga a tűzoltóegységeknek – tájékoztatott Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Teol.hu

Az egyik sofőrt feszítővágó segítségével tudták csak kiszabadítani (Fotó: Dombóvári HTP)

Mint megírtuk, ráfutásos baleset történt hétfő reggel az M6-os autópályán, Várdomb magasságában. A személyautó megcsúszott, és nekihajtott az előtte haladó teherautónak. A gépkocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították.

M6-os autópálya

Összeütközött két személyautó hétfő reggel Kapospulán, a 61-es számú főút 96. kilométerénél. A közúti baleset helyszínére a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az egyik sofőrt feszítővágó segítségével szabadították ki, majd azt követően adták át a mentőszolgálatnak. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. A másik jármű vezetője nem szenvedett sérülést a balesetben.

Kapospula

Árokba hajtott egy személyautó, miután egy útra dőlt fának ütközött hétfő este Egyházaskozáron, a 6534-es számú út 23. kilométerénél. A műszaki mentéshez a dombóvári hivatásos tűzoltók siettek, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát, majd azt követően kihúzták az árokból a sérült járművet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában