maszkabál

2019.02.21. 12:30

Vidáman farsangoltak a szakályi apróságok

TN

Fotó: Beküldött fotó

Gyerekzsivajtól volt hangos a szakályi művelődési ház február második hétvégéjén. A szombati napon rendezték meg ugyanis a Százszorszép óvoda hagyományos farsangi bálját. Mint arról Feith Etelka, az óvoda vezetője tájékoztatott, a szépen feldíszített terem igazi farsangi hangulatot varázsolt a rendezvényhez.

A műsorban színpadra lépett az óvoda apraja és nagyja. A színes jelmezbe öltözött gyerekek és óvó nénik tánccal, versekkel, dalokkal szórakoztatták a szép számban megjelent közönséget, szülőket, nagyszülőket, rokonokat, barátokat. A kicsik pedig finom süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatták éhségüket a szereplés után.

A tombolasorsoláson sok nyeremény talált gazdára, köszönhetően a családoknak, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy ez a hagyomány az idén is folytatódhasson.

A farsangi rendezvény szép bevételét a szülők mellett a helyi vállalkozóknak, egyesületeknek, magánszemélyeknek is köszönheti az óvoda. A bevételt az intézménybe járó gyermekek javára fordítják a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában