Jótékonysági családi nap

2020.08.18. 09:30

Anett terápiáira fordítják a befolyt összeget

Budavári Kata

Fotó: Molnár Gyula

Jótékonysági családi napot tartottak a tizenkét éves Etessy Anett gyógyulásáért a paksi II. Rákóczi Ferenc-iskola udvarán. A kislány egy ritka idegrendszeri betegség következtében nehezen mozog, így a rendezvényen összegyűlt hatszázkilencven-hatezer forintot terápiára fordítja a család. Az édesanya, Etessy Ibolya elmondta, mivel ötszáznál többen nem lehettek jelen a rendezvényen, a belépők sorszámot kaptak. Ha valaki elment, az ő helyére léphetett be a következő vendég.

Belépti díjat nem szedtek, a látogatók a kihelyezett dobozokba dobhatták az Anett gyógyulására szánt pénzt.

Az eseményen környékbeli és helyi fellépők, énekesek, táncosok szerepeltek, még Anett is gitározott. A sztárvendég Nótár Mary volt, aki az elmúlt napokban meglátogatta a paksi lányt. Az esemény retró esttel, a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek zenéivel zárult tizenegy és éjfél között.

Etessy Ibolyától megtudtuk, hetekig szervezték a programot, és nagy öröm, hogy minden jól sikerült, a vendégek és Anett is jól érezték magukat.

Borítóképünkön: Etessy Anett

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában