Szekszárd ikonikus személye is a Fidesz-KDNP jelöltjére szavaz

Matókné Kapási Júlia is Berlinger Attilát, a Fidesz-KDNP szekszárdi polgármesterjelöltjét támogatja a június 9-i választáson. A nyugalmazott közművelődési menedzser egy videóban beszélt erről, amit Berlinger Attila osztott meg politikusi Facebook oldalán.

Bencze Péter

Ismertette 12 pontos programját Berlinger Attila

Fotó: Mártonfai Dénes

Matókné Kapási Júlia videója kapcsán azt írta Berlinger Attila „Nem kell nagyobb megtiszteltetés annál, amikor egy olyan ikonikus személy a polgármesterjelölt ajánlója, akinek szellemisége és több évtizedes tevékenysége egyenlő szeretett városunk kulturális életével, hagyományaival. Kedves Jula, folytatni szeretném Szekszárd kulturális életének fejlesztését és továbbvinni a Ti generációtok által ránk bízott örökséget, hogy majd egyszer mi is tovább tudjuk adni azt az utánunk következőknek. Köszönöm támogató szavaidat, a mi csapatunk Szekszárd jövőjét szeretné építeni!“

A videóban Matókné Kapási Júlia azt mondta:

Attilát szavahihető, becsületes embernek ismertem meg, aki szorgalmasan, nagy erővel, és magas minőségű szakmai munkával szolgálta a várost, az itt élőket, és a közösségeket.

Berlinger Attila az ideális polgármester

Amint arról korábban beszámoltunk, Szekszárdon rengetegen támogatják Berlinger Attilát. Legutóbb Takler Ferenc borász beszélt arról, hogy szerinte a kormánypártok polgármesterjelöltje és Fusz György is kiválóan szolgáljak majd Szekszárdot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában