Celebfigyelő

2 órája

Celebfigyelő: Sztárfotókon Kóbor Léna és kutyája, Tiffany

A Tolna vármegyei kötődésű sztárok kedvenc állatai mindig is érdekelték a nagyközönséget. A 2021-ben elhunyt Kossuth-díjas énekes, az Omega frontember, Kóbor János lánya, Léna idén nyáron mutatta be a hot! magazinban tízéves pomerániai törpe spicc kutyáját. A kutyusának neve: Tiffany. Sztárfotókon Kóbor Léna és házikedvence.

Brunner Mónika

A bátaszéki kötődésű Kóbor János lánya, Léna a hot! magazin nyári számában tűnt fel sztárfotókon kiskutyájával, Tiffanyval. A kutyusnak mindenhová van bejárása a házban, ám lépcsőzni nem engedik, mert nem tesz jót a hátának, inkább viszik a lépcsőkön, esténként velük szokott aludni. 

Sztárfotókon Kóbor Léna és kiskutyája Tiffany, a hot! magazin 2024. nyári számában
Sztárfotókon Kóbor Léna és kiskutyája Tiffany, a hot! magazin 2024-es nyári számában. Léna kiskorában mindenkinek azt mondta, hogy neki Tiffany a legjobb barátja
Fotó: MW/hot magazin!/archív

Sztárfotókon Kóbor lánya és kutyája 

Kóbor Léna a  hot! magazinnak a kutyájáról elmesélte, hogy Tiffany egy tízéves pomerániai törpe spicc. Kislány volt, amikor hozzájuk került. Az édesapja, Kóbor János nem szeretett volna állatot a háznál, ám anyukájával győzedelmeskedtek az apai szigor felett. 

– Anya meglepetésből hazahozta a kutyust. Vicces volt, mert lerakta a házban úgy, hogy senkinek sem szólt róla. Utána persza apa is egyből beleszeretett – mesélte Léna még a nyáron. Azt is elárulta, hogy korábban sosem volt kutyája, még a szüleinek sem, ezért is különleges, hogy Tiffany, vagy ahogy ő becézi, Tifi az életükbe jött. Nagyon szereti, lényegében együtt nőttek fel. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!