Exkluzív interjú

1 órája

Curtis: titkok az új albumról, részletek az eljegyzéséről (videóval)

Csütörtök este Széki Attila, művésznevén Curtis, nyitotta meg a Szekszárdi Szüreti Napokat egy fergeteges koncerttel a Placcon. Nagy örömünkre Curtis exkluzív interjút is adott nekünk, amelyben magánéletéről és zenei terveiről is mesélt.

Farkas Eszter

Curtis adott exkluzív interjút portálunknak, aki a Szekszárdi Szüreti Napok nyitókoncertjét adta, és jelenleg életének egyik legizgalmasabb időszakát éli. A rapper nemcsak új albumán dolgozik, hanem nemrég kérte meg barátnője, Barnai Judit kezét, egy igazán különleges és romantikus helyszínen.

Curtis koncertje nyitotta meg a Szekszárdi Szüreti Napokat
Curtis koncertje nyitotta meg a Szekszárdi Szüreti Napokat
Fotó: Mártonfai Dénes

Curtis az eljegyzés részleteibe is beavatott minket, és elmesélte, hogy Koppenhágában, egy Justin Timberlake koncert után következett be a nagy pillanat. 

– Már régóta terveztem, hogy megkérem Judie kezét, a gyűrű is már nálam volt egy ideje – mondta a rapper. A tökéletes pillanatot kereste, és végül úgy érezte, hogy mi lehetne jobb alkalom, mint az egyik legromantikusabb helyszín, a híres Kishableány szobra mellett? „Ez volt a legalkalmasabb pillanat, hogy megkérjem a szerelmem kezét” – tette hozzá boldogan Curtis.

A kapcsolatukról is mesélt, és kiemelte, mennyire harmóniában vannak Judie-val. 

– Természetesen fantasztikusan jól kijövünk, és figyelünk egymásra, ami mindkettőnk karrierjére pozitív hatással van. Curtis külön megemlítette, hogy Judie csodálatosan bánik kisfiával, és ez még jobban elmélyítette kapcsolatukat.

Curtis új albuma még idén kijön

A boldog magánéleti események mellett pedig Curtis zenei karrierje is új lendületet kapott: már decemberben megjelenik a következő albuma, amelyről izgatottan mesélt. 

– Az új lemez nagyon változatos lesz, különböző stílusú dalokkal – mondta a rapper. Lesznek szerelmesebb, lírikusabb számok, amelyeket a Lehetne újra február című dal kedvelői már biztosan nagyon várnak, de természetesen a keményebb rap számok sem fognak hiányozni. Szeretném, ha minél szélesebb kört meg tudnék szólítani a dalaimmal – emelte ki Curtis. – Nagyon jó látni, hogy egyre több rajongó jön a koncertjeimre az idősebb korosztályból is, és igyekszem mindenkinek adni valamit. 

A rajongók nagy örömére a régi, jól megszokott számok mellett mindig becsempészik új dalokat is a koncertekre, hogy változatos élményt nyújtson.

A tegnap esti szekszárdi koncert különösen jól sikerült, bár Curtis sajnálta, hogy egyik nagy kedvencét, a Kegyelmet még nem tudták előadni. – Jövőre már biztosan hallható lesz ez a dal is a fellépéseken – ígérte.

A Fritz pincészetbe is ellátogattak

A Szekszárdon töltött időről is megosztott pár élményt: ellátogattak a híres Fritz pincészetbe, ahol nemcsak a kiváló borokat és ételeket kóstolták meg, hanem a pincészet szivarszobáját is kipróbálták. Curtis és csapata élvezettel merült el a vidék ízeiben és hangulatában, amivel kicsit ők is belekóstolhattak a Szüreti Napok és Szekszárd ízeibe.

Curtis új albuma és boldog magánélete azt bizonyítja, hogy a rapper most élete egyik legjobb szakaszában van. Rajongói már izgatottan várják a decemberi megjelenést, és kíváncsian figyelik, hogy a következő fellépéseken hogyan csempészi be a szerelmet és az új zenei irányokat a színpadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában