Kedveléssel támogathatjuk a diákokat

2024.08.27. 21:24

Zöld Gömb vetélkedőn a Hunyadi csapata

A Tolna Vármegyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum négyfős csapata a TV2 Zöld Gömb vetélkedőjén vesz részt, ahol a közösségi média kedvelései is pontokat érnek. A diákok közösségi támogatására is számítanak: a Facebookon és Instagramon gyűjtött lájkokkal segíthetik őket a sikeres szereplésben.

Balogh Éva

A Tolna Vármegyei SZC Hunyadi Mátyás Vendéglátó és Turisztikai Technikum és Szakképző Iskola négyfős csapata – Molnár Rebeka, Sallai Alíz, Pálfi Leia és Lucz Dóra (12.A osztályos tanulók) – részt vesz a TV2 Zöld Gömb című vetélkedőjén. A verseny során a csapat előzetes feladatként egy csapatfotót küldött be, amelyet a vetélkedő Facebook és Instagram oldalán tettek közzé.

VIP diákok
A Zöld Gömb TV2 vetélkedőjére neveztek a diákok– minél több kedvelést várnak fotójukra (fotó:beküldött)

A csapat 10 pontot szerezhet, ha Facebookon legalább 300, Instagramon pedig 200 kedvelést gyűjtenek össze. Ha mindkét platformon sikerül elérni a kitűzött célt, a Hunyadi csapata összesen 20 pontot kap. Az a csapat, amely a legtöbb kedvelést gyűjti be, további 10 pontot nyer. A szekszárdi iskola csapatát szeptember 5– én 18 óráig lehet támogatni a kedvelésekkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában