Párkereső

8 órája

Házasodna a gazda: Dani csókja túl ment minden határon Viviennél

Egyre inkább fokozódnak az izgalmak az RTL Klub párkeresőjében. A Házasodna a gazda mai részét a bejátszások alapján vétek lenne kihagyni.

Rónai Gábor

Még mindig versenyben van a szekszárdi focibíró a Házasodna a gazda című párkeresőben. Lengyel Sándor az első adásban érkezett Vivienhez, s a műsor harmadik hetében is versenyben van még a tordasi gazdasszony kegyeiért. A szerda esti műsorban sok minden nem történt Sanyival kapcsolatban, de a maiban a bejátszások alapján még inkább a tetőfokára hágnak majd az izgalmak. A műsor végi ajánlóban elérzékenyült a focibíró, ami jelenthet jót, de rosszat is, mindenesetre ez lesz az utolsó adás a héten, amit vétek lenne kihagyni. 

Vajon miről beszélget Sanyi és Vivien? A Házasodna a gazda csütörtöki adásában erre is fény derül
Vajon miről beszélget Sanyi és Vivien? A Házasodna a gazda csütörtöki adásában erre is fény derül. Fotó: RTL klub

A szerdai részben Dani viselkedése kiverte a biztosítékot Viviennél, közös randikujon ugyanis váratlanul megcsókolta a fiatal édesanyát, aki nem úgy reagált, ahogy azt az udvarló elképzelte. Mosolyogva, de érezhetően megdöbbenve kérte számon a fiatalembert, majd a birtokra visszatérve ki is adta az útját. 

„Az, hogy Dani megpróbálta megcsókolni Vivit, egy gusztustalan döntés volt tőle. Így, hogy beköti a szemét... Szóhoz sem jutok!” – mondta Sanyi.

Magyarul maradt Sanyi, Roli és a bejátszás alapján mai részben visszatérő Balázs. Nem tudjuk, hogy meddig udvarolhatnak még a szőkeségnek, de a bevágások azt is sugallhatják, hogy ma véget érhet valakinek a kalandja. 

A Házasodna a gazda című műsort hétfőtől csütörtökig, minden este fél tíztől lehet követni az RTL Klubon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában