Párkereső

3 órája

Házasodna a gazda: Nem úgy alakultak a dolgok Viviennél, ahogy Sanyiék elképzelték

Megkavarta az állóvizet Dani visszatérése Vivienhez. A Házasodna a gazda hétfői részében érezni lehetett a feszültséget a fiúk között.

Rónai Gábor

Az elsők között költözött be Vivien gazdasszonyhoz Dani, akitől aztán gyorsan el is köszönt a szőkeség, hiszen a fiatalember jelezte neki, hogy munkaügy miatt három napra távoznia kell. A tordasi menyecske nem nézte ezt jó szemmel, s a kiválasztáson közölte Danival, hogy le is út, fel is út, neki így nem kell, ebben a formában nem szeretne vele ismerkedni a Házasodna a gazda című műsorban.

Sanyi még mindig versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című műsorban
Sanyi még mindig versenyben van Vivien kegyeiért a Házasodna a gazda című műsorban.
Fotó: RTL Klub

Azóta újabb udvarlók érkeztek a tordasi birtokra, de közülük is már csak Roli maradt. No meg az első körben beköltöző szekszárdi focibíró, Lengyel Sándor, vagyis Sanyi, illetve a képernyőről eltűnő Balázs. Hozzájuk csatlakozott most Dani, akit különösen Roli nem fogadott éppen jó szívvel. 

Vivien a hétfői részben megmutatta, hogyan kell megülni a lovat, amire Sanyi meg is jegyezte, hogy „Vivi ma is egy bombázó volt!”

Az, hogy az ismerkedés a szekszárdi focibíró és Vivien, illetve a többi jelölt között hogyan folytatódik, nem lehet tudni, de az biztos, hogy érdemes követni a Házasodna a gazda című műsor adásait az RTL Klubon hétfőtől csütörtökig, minden este fél tíztől. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában