Óvodások

10 órája

Szélesre tárult a Rózsakert kapuja a Népmese Napján

A Népmese Napja alkalmából szélesre tárta kapuját Nak községben a helyi Rózsakert Óvoda.

Szeri Árpád

A táncházzal, dalos játékkal, mondókákkal és bábelőadással egybekötött nyitott rendezvényre a kisgyermekes családokat, az óvodába készülő falubeli és a falun túl élő kisgyermekeket hívták a szervezők.

A Népmese Napja
A Népmese Napja alkalmából Mezei G Krisztina fogadta a kis vendégeket. Fotó: Beküldött fotó

– Még Dombóvárról is jöttek érdeklődők – mondta el lapunknak Mezei G Krisztina óvodavezető. – Fontosnak tartjuk, hogy az érintettek ismerjék meg a település szépségét, azt, hogy mi minden tud adni egy ilyen mesebeli környezet. A falut erdő veszi körbe, a fákon mókusok ugrándoznak és madarak énekelnek, az óvoda szomszédságában egy csodás tó hullámzik. 

A gyermekeket megmozgató, vidám bemutatkozás nagy sikert aratott. Ez arra ösztönzi az óvodát, hogy lehetőség szerint havi rendszerességgel tartson hasonló nyílt napot. Felnőtt közreműködőkben nem lesz hiány, hiszen mint azt Mezei G Krisztina közölte, bizton számíthatnak például a nyugdíjas kollégákra is, akiknek nagyon hiányoznak a gyermekek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában