Rendeltetésszerű használat?

5 órája

Szétszórt homok, feldúlt játszótér: szekszárdi édesanyák háborognak

Hatalmas felfordulást csináltak valakik az egyik szekszárdi játszótéren. Az ottani eszközöket használó gyerekek szülei nagyon felháborodtak a történtek miatt. Erről egy édesanya számolt be a Facebookon.

Bencze Péter

Többen felháborodtak Szekszárdon, miután egy szekszárdi édesanya egy Facebook csoportban osztotta meg azt, amit az egyik helyi játszótéren tapasztalt:   homokozóból szétszórt homok és szanaszét heverő játékok nemcsak az anyukát, de a játszótérre járó közösséget is felháborították.

Jól látszik a fotón, hogy rengeteg homok lett a gumiszőnyegre borítva.
Jól látszik a fotón, hogy rengeteg homokot borítottak a gumiszőnyegre. Forrás:  Facebook

„Nagyon szeretjük ezt a játszóteret. Szerintem jó páran, akik minden nap megfordulunk itt a gyermekeinkkel, már-már kicsit magunkénak érezzük" – írta a feldühödött édesanya, aki szomorúan tapasztalta, hogy néhány szülő nem tartja tiszteletben a játszótér szabályait. „Próbáljunk már meg odafigyelni arra, hogy úgy hagyjuk ott, hogy más is szívesen menjen oda játszani a gyermekével.”

Az esetet több másik anyuka is kommentálta. Egyikőjük így fogalmazott:

Mi múltkor összesöpörtük a férjemmel, de ez most durva! Hogy kerül a homok a gumiszőnyegre? Tuti nem bírtam volna ki szó nélkül, ha ott vagyok!

 Egy másik hozzászóló pedig hozzátette: 

Hihetetlenül elszomorító…, ahogy az is, hogy ezek a szülők ilyen értékrendet adnak tovább a gyermekeiknek.

Ez a játszótér egyébként éjjelre zárható, és a legtöbbször sokan használják, így az ott levőknek érdemes lehet jelezniük a rendbontóknak, hogy amit tesznek, az nincs rendjén.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában