TV-ajánló

2024.06.05. 20:06

Edina szétvert egy sörösüveget egy férfi fején

A gyanú árnyékában című magyar dokureality-sorozat egyik igen izgalmas epizódja A lányom leütött egy idegen férfit? című rész.

Brunner Mónika

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

A történet egy kamasz lányról, Edináról szól. Jó tanuló, rendes, becsületes lány, a szülei szeme fénye. Az édesanyja egyik nap arról értesül, hogy Edina szétvert egy sörösüveget egy idegen férfi fején. Elképzelni nem tudja, mi történhetett, a férjével megdöbbennek az eseten, faggatják Edinát, miért tett ilyet, ám a lányuk mélyen hallgat.

Végül kiderül, hogy Edinának van egy új, nagyon jó barátnője, Nóra, akinek egyáltalán nem rendezett a családi élete: az édesanyja elhunyt, az édesapja alkoholbeteg. Ráadásul Nóra külföldre akar szökni, mert nem akar az édesapjával élni. Edina mindenben mellette áll, és mindenben megvédi a barátnőjét. Aztán egyik nap a két lánynak nyoma vész. 

A gyanú árnyékában valós magyar eseteket dolgoz fel, a szerepeket amatőr színészek alakítják. A tévésorozat bemutatója 2012-ben volt az RTL Klubon. A bűnügyi helyzeteket is bemutató történetek megtekintésével segítséget kapunk, hogyan is kellene megoldani egy-egy nehezebb élethelyzetet, milyen lehetőségeink vannak és hova, merre fordulhatunk segítségért.

A gyanú árnyékában/A lányom leütött egy idegen férfit?, Sorozat Klub, szerda 23.25

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában