Programok

2024.06.02. 18:57

Mesék és műhely: várják a szekszárdiakat

Meseműhely várja Szekszárdon az érdeklődőket az Illyés Gyula Könyvtárban június harmadikán, hétfőn, délután négy órától. Mesekutató és interaktív mesemunka várja őket. Együtt felszínre hozzák a mesékben rejlő üzeneteket. A mesék segítenek.

Teol.hu

A suszter manói című mesejátékkal remekelt a Garay Bábműhely 2023-ban. Garay bábcsoport 2021-ben alakult a Szekszárdi Garay János Általános Iskola alsó tagozatos gyermekei köréből. Szeretik a meséket.

Fotó: Beküldött fotó

Életerő Meseműhely című rendezvénynek ad otthont a szekszárdi Illyés Gyula könyvtár hétfőn. A foglalkozáson olyan mesékkel doloznak majd, amelyek feltárják egy-egy életszakasz nehézségeit. A mesék lélekrendezők, támogatják az életerőt. 

szekszárd, mese, mesejáték
A suszter manói című mesejátékkal remekelt a Garay Bábműhely 2023-ban országos megmérettetésen. A Garay bábcsoport 2021-ben alakult a Szekszárdi Garay János Általános Iskola alsó tagozatos gyermekei köréből. Szeretik a meséket.
Fotó: Beküldött fotó

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában