Alkotótábor

2024.07.01. 10:00

Festményeikkel hálálták meg a szívélyes vendéglátást

Aktív alkotással töltötték a hetet a Bárka Művészeti Szalon tagjai, élvezve a Kölesdi Közéleti Egyesület és az önkormányzat vendégszeretetét.

Révészné Hanol Erzsébet

Az alkotótábor után ki is állították képeiket a Bárka Művészeti Szalon tagjai

Fotó: Beküldött fotó

Alkotótábor helyszíne volt az elmúlt napokban Kölesd. A Bárka Művészeti Szalon tagjai az önkormányzat és a Kölesdi Közéleti Egyesület vendégeként töltöttek egy hetet a településen, és festettek naphosszat a Kismegyeházán. – Festői környezetben alkothattunk egy csodálatos faluban, ahol kiváló vendéglátásban volt részünk – méltatta a házigazdákat Németh Kata, a Bárka Művészeti Szalon titkára.

Az alkotótábor után ki is állították képeiket a Bárka Művészeti Szalon tagjai
Az alkotótábor után ki is állították képeiket a Bárka Művészeti Szalon tagjai
Fotó: Beküldött fotó

Az elkészült festményeket szombaton a nagyközönségnek is bemutatták a tábor záró kiállításán az IKSZT Galériás termében. Itt egyrészt azokat a korábban készült képeket lehetett megtekinteni, amelyek közül néhányat ajándékba szántak a vendéglátóiknak, másrészt friss alkotásaikat tárták a szép számú érdeklődő elé. A kiállítást Lönhard Ferenc, a Bárka Művészeti Szalon elnöke nyitotta meg, Bán Dzsennifer verssel, Szabó Dávid szavalatával járult hozzá az ünnepi pillanatokhoz.

A táborban Csorba Richárd, Gálosné Barabás Aranka, Laki Erzsébet, Mészárosné Antoni Melinda, Monostoriné Kovács Mária, Nagy Judit, Németh Kata, Sarvaicz-Papp Julianna és Szijjártó Istvánné alkotott együtt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában