Könyvajánló

2024.08.23. 09:50

Újabb gyilkosság Szekszárdon

Patkó Ágnes szekszárdi származású író, újságíró tavaly mutatta be első krimijét, a Halálos rozét, amely a Szekszárdi vörös sorozat nyitóköteteként robbant be a hazai cosy crime műfajába. A könyv sikere után nem volt kérdéses, hogy folytatás következik, amelyre a rajongók már izgatottan várnak.

Balogh Éva

A folytatás, Gyilkos borvidék címmel, ismét a Szekszárdi borvidéken játszódik. A könyvbemutatóra a Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával kerül sor szeptember 21-én, szombaton este a Vármegyeházán, ahol az írónő személyesen is találkozik olvasóival, akárcsak tavaly.

halálos rozé
Patkó Ágnes könyveit a szekszárdi bor ihleti (Fotó: Facebook)

A Halálos rozé a cosy crime műfaj új színfoltjaként tűnt fel, és a maga könnyed, mégis izgalmas módján rengeteg olvasót elvarázsolt. Patkó Ágnes ügyesen építette fel a krimiszálat, miközben a hangulatra is nagy hangsúlyt fektetett, az aprólékosan kidolgozott jelenetekkel. Az írónő most a Gyilkos borvidék című folytatásában ígér még több izgalmat és fordulatot, amelyet szintén a szekszárdi borvidék különleges atmoszférája ihletett.

Az olvasók, akik megszerették a Halálos rozé világát, biztosan nem fognak csalódni a sorozat második részében sem, amely újabb kalandokat tartogat a főhős, Renáta számára. Aki pedig most ismerkedne meg Patkó Ágnes munkásságával, a Halálos rozé tökéletes kezdés lehet, hogy belépjen a Szekszárdi vörös sorozat atmoszférájába. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában