Tv-ajánló: Kitalált feleség

2 órája

Ki képes színlelni egy házasságot?

Danny Maccabee (Adam Sandler) 22 évesen, közvetlenül a szertartás kezdete előtt otthagyja az esküvőjét, miután megtudja, hogy menyasszonya megcsalta őt, és csak azért akar férjhez menni, hogy kényelmes életet biztosítson számára a férfi.

Farkas Eszter

Adam Sandler, a film főszereplője

Fotó: Shutterstock

Egyedül megy el inni egy bárba, ahová besétál egy fiatal, gyönyörű nő. A nő látja, hogy Danny kezén jegygyűrű van, és a feleségéről kérdezi, mire a férfi elmondja, hogy nemrég elhagyta őt valaki másért. A nő megsajnálja és haza megy vele.

Huszonhárom évvel később, 2011-ben Danny (most már 45 évesen) sikeres plasztikai sebész Los Angelesben, aki boldogtalan házasságot színlel, hogy nőket szerezzen, és hogy elkerülje a romantikus elköteleződést, ami szívfájdalomhoz vezethet. Az egyetlen nő, aki tud a mesterkedéseiről, az irodavezetője és legjobb barátnője, Katherine Murphy (Jennifer Aniston), egy elvált, kétgyermekes anya.

Egy partin Danny megismerkedik az általános iskolai matektanárnővel, Palmerrel (Brooklyn Decker), s mivel éppen nem viseli a jegygyűrűjét, kapcsolat alakul ki közöttük. Másnap reggel a lány megtalálja a gyűrűt, és azt feltételezi, hogy a férfi házas. Nem hajlandó randizni vele, mert a szülei házasságtörés miatt váltak el, és ő maga nem akar házasságtörő lenni.

Mivel Danny-nek nagyon tetszik azt füllenti, hogy valóban házas, de épp válófélben van. A feleség szerepé szerepet pedig titkárnőjére osztja ki. Kérdés, vajon Palmer megéri-e a sok vesződséget?

Kellékfeleség, kedd 18:40 Film+

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában