Nosztalgiázott a diszkó közönsége

2 órája

Piactér kínálta a zenei csemegéket

Szeri Árpád

Szombaton este Manuel, a Fonogram díjas magyar rapper, énekes és dalszerző szórakoztatta a közönséget

Fotó: Mártonfai Dénes

Piactér kínálta a zenei csemegéket a műfaj jegyet váltó kedvelőinek a Szekszárdi Szüreti Napokon. Csütörtöktől vasárnapig minden este felcsendültek a helyszínen a kezeket-lábakat megmozgató, népszerű dallamok és ritmusok. 

Gödrei Zoltán, a Babits Mihály Kulturális Központ kommunikációs osztályvezetője elmondta, hogy valamennyi tervezett koncert és disco megvalósult. A sort Curtis, az ismert rapper-dalszövegíró nyitotta meg. Másnap DJ Táborfy vezényletével outdor disco speciel edition, szombaton pedig Manuel, a Fonogram díjas magyar rapper, énekes és dalszerző, majd retro disco szórakoztatta a közönséget. Vasárnap esti zárásként a Follow The Flow nevű csapatot hívták meg a szervezők. A Petőfi Zenei Díjas trió a 2018-as MTV Europe Music Awards-ra mint Legjobb magyar előadó kapott jelölést és el is nyerte ezt az elismerést.

Piactér, retró slágerekkel

Gödrei Zoltán hozzátette, hogy jóllehet valamennyi produkció szép számú érdeklődőt vonzott, az kitűnt, hogy továbbra is kiváltképp hódítanak a korábbi idők slágerei, DJ Kövér (Váics Tamás) és DJ Csordi retro edition műsora a Groovehouse és DR BRS vendégszereplésével telt házat eredményezett.

– Ez alkalommal is szem előtt tartottuk intézményünk hitvallását és küldetését – húzta alá az osztályvezető. – Azaz, a Szekszárdi Szüreti Napokon valamennyi korosztály megtalálhatta a számára legfontosabb, legkellemesebb programokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában