Labdarúgás

2023.06.12. 17:41

Kulcsjátékosok távoznak az NB III-as Majosi SE-től

Három alapember is távozik az NB III-ban szereplő Majosi SE futballcsapatától. Mindezt a közösségi oldalon jelentette be a klub.

TEOL

Ledneczki Gergő (zöldben) a majosi gárda kapitánya is lehetett

Fotó: Makovics Kornél

Hock Attila Robin, Petrovics Tamás és Ledneczki Gergő sem lesz tagja az új szezonban a völgységi alakulatnak. 

A középső középpályás, Hock Attila Robin volt a leghosszabb ideig a majosiak futballistája, 2017-ben csatlakozott a gárdához, amelyben 169 mérkőzésen 37 gólt szerzett. A két évvel ezelőtti és a mostani NB III-as gárdának is alapembere volt a 27 éves futballista, aki a mögöttünk hagyott szezonban 31 találkozón öt gólt ért el. 

A még mindig csak 24 éves Petrovics Tamás négy szezont húzott le a világoszöldeknél, 112 találkozón 20 gól került a neve mellé a jegyzőkönyvbe. Ahogy azt a majosi oldal kiemeli, a nyíregyháziak elleni osztályozós meccsen szerzett bombagólja örök emlék marad a majosi szurkolók számára. A 2022/2023-as szezonban 31 mérkőzésen egy gólt szerzett. 

Ledneczki Gergő három idényen keresztül erősítette a gárdát, amelynek többször volt a kapitánya. A 27 éves belső védő az MLSZ adatbankja szerint 51 bajnoki mérkőzésen öltötte magára a majosiak szerelését, és négy gólt szerzett. 

Valamennyien szép emlékekkel búcsúztak, hozzátéve, hogy szurkolóként fel fognak majd bukkanni a Majosi SE mérkőzésein. 

A majosiak a mögöttünk hagyott szezonban a 14. helyen fejezték be a Közép csoport küzdelmeit, így az új idényben is a harmadik vonalban szerepelhetnek, ahol az FC Dunaföldvár feljutásával négy tolnai csapatért szoríthatnak a futballbarátok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!