Sokkoló

2023.10.13. 17:29

Újabb információk derültek ki a focista brutális balesetéről

A Paksi FC korábbi támadójának fejsérülése után a sebész egyedül nem vállalta el Vayer Gábor műtétjét.

Teol.hu

Vayer Gábor (jobbra) és Molnár Tamás

Forrás: Sportál

„Amikor láttam, hogyan reagált az egészségügyi személyzet a sérülésemre, akkor tudatosult bennem, hogy bizony ez egy nem hétköznapi történet lesz… Ugyanis elmondásuk szerint ők még ilyet életükben nem láttak, és a sebész közölte, hogy egyedül nem vállalja a műtétet, csak egy szemorvossal együttműködve” – magyarázta Vayer Gábor, a Mezőörs KSE támadója a Sportalnak hétvégi sérülését.

Mint arról beszámoltunk, szirénázó mentő vitte kórházba a Paksi FC korábbi labdarúgóját, miután a Mezőörs–Koroncó Győr-Moson-Sopron vármegyei első osztályú bajnoki első félidejében összefejelt a vendégek játékosával, s felszakadt a szemöldöke. Végül sem a koponyáján, sem pedig a szeme körül nem alakult ki olyan károsodás a labdarúgónak, ami maradandóan befolyásolná további életvitelét. A visszatéréséről azonban még óvatosan nyilatkozott.

„Előbb szeretnék sportorvossal konzultálni, aztán fontos, hogy jól érezzem magam, mert nem akarok feltétlenül rizikózni. Bár a szívem máris vinne vissza, mert lesz egy fontos kupameccsünk a Kaposvár ellen november elején és jó lenne segíteni a csapatnak” – vallotta be Vayer Gábor.

A Kisalföldnek nyilatkozva elmondta, több lépcsőben, végül harminc öltéssel kellett összevarrni a sebet. Az esetnél megsérült másik labdarúgó, Molnár Tamás is jobban van, neki a fejbőrét kellett „csupán” összevarrni. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában