Kosárlabda

2024.08.29. 12:15

Krnjics Szárá is marad a Tarr KSC Szekszárdnál

Újabb bejelentést tett hivatalos honlapján a Tarr KSC. Krnjics Szárá az új idényben is a szekszárdi együttesben kosarazik.

Teol.hu

Krnjics Szárá az új szezonban is a Tarr KSC-t erősíti

Fotó: Koncz Márton

Összeállt a Tarr KSC Szekszárd játékoskerete. Utolsóként a vajdasági magyar, Krnjics Szárá maradását jelentette be az NB I-es bajnokság előző szezonjában bronzérmet szerző klub. Krnjics 2017-ben igazolt Szekszárdra és – egy egyéves győri kitérőt leszámítva –, azóta tagja a tolnai vármegyeszékhely együttesének. Idén így már 8. szezonját fogja megkezdeni kék-fehérben a szurkolók „Sárija”, aki részese volt a klub legtöbb történelmi eredményének: a Magyar Kupa győzelemnek, a bajnoki döntőknek, az Európa Kupában megszerzett bronzéremnek, s mindkét szezonban játszott az euroligás együttesben. Mint azt a klub honlapja kiemeli: „Szárá rutinjára a következő szezonban is nagy szüksége lesz fiatal csapatunknak.”

Nyolcadik szezonját kezdi meg Krnjics Szárá a szekszárdi együttesben
Nyolcadik szezonját kezdi meg Krnjics Szárá a szekszárdi együttesben (Fotó: Dömötör Csaba)

„Örülök, hogy egy újabb szezont kezdhetek meg Szekszárdon. Várom már, hogy a csapattal legyek, hogy újra találkozhassak veletek, szurkolókkal és közösen idén is szép sikereket érjünk el!” – osztotta meg gondolatait a klub honlapján a 33 éves center. 

Krnjics Szárá hosszabbításával végleges lett a Tarr KSC Szekszárd kerete

Magyar Bianka tizenhárom játékossal vághat neki a 2024/2025-ös idénynek. A magyarok (Baa Dominika, Bernáth Réka, Boros Júlia, Holcz Rebeka, Horváth Bernadett, Mányoky Réka, Szücs Gréta, Theodoreán Alexandra) mellett az új idényben a finn Sara Bejedi, a svéd Precious Johnson, az amerikai Kathryn Westbeld és az ausztrál Marena Whittle viseli majd a kék-fehér mezt. 

A szekszárdiak két felkészülési mérkőzésen már túl vannak, a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen 88–65-re, a BKG Prima Natura Szigetszentmikóssal szemben pedig 105–50-re győztek a kék-fehérek. A KSC jövő héten olaszországi túrára indul, az első tétmeccsét szeptember 18-án a cseh Zabiny Brno otthonában játssza az Euroliga-selejtezőjében. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!