Labdarúgás

2024.08.24. 13:26

Magyar Kupa: kikapott a Kelentől, és kiesett a Szekszárdi UFC

Nem élte meg a harmadik kört a Szekszárd. A sárga-feketék 2–0-ra kikaptak a Kelen SC otthonában, a Magyar Kupa második fordulójában.

Teol.hu

Mészáros István együttesének a Kelen jelentette a végállomást a kupában

Fotó: Molnár Gyula

Mol Magyar Kupa, 2. forduló
Kelen SC–Szekszárdi UFC 2–0 (0–0)
Budapest, v.: Iványi G. (Sinkovicz D., Szabados D.). Kelen: Terjék – Bittera, Bedővári, Koncz (Juhász B., a szünetben), Vörös (Erdei, 60.), Remili, Szabó N., Pilter (Danis, 76.), Szabó D. (Kádár, 60.), Pajti, Szabó G. (Borisza, 85.). Vezetőedző: Simon Ákos. Szekszárd: Bognár Zs. – Füredi, Sütő (Budai D., 69.), Ulbert (Tokody, 21.), Fekete M., Péter A., Péter D. (Horog, 69.), Ágics, Gellér (Tóth D., 91.), Lékó, Paksi D. (Arena, 69.). Vezetőedző: Mészáros István. Gólszerzők: Juhász B. (65.), Borisza (89.). 

Gellér Axel Koridon (balról) és a szekszárdiak küzdöttek, de a Kelen jutott be a Magyar Kupa következő fordulójába
Gellér Axel Koridon (balról) és a szekszárdiak küzdöttek, de a Kelen jutott be a Magyar Kupa következő fordulójába
Fotó: Makovics Kornél

A Majosi SE szombaton 17.30 órától a Budaörs otthonában lép pályára, míg a Faddi SE vasárnap 16.30 órától látja vendégül a Dunaújváros FC-t. A Tolna vármegyei együttesek közül az FC Dunaföldvár, a Bonyhád VLC és a Kakasd SE az első fordulóban kiesett. Utóbbi egylet emlékezetes, nagy mecset játszott az NB II-ből az NB III-ba visszacsúszó Pécsi MFC-vel. A címvédő Paksi FC a későbbiekben csatlakozik a mezőnyhöz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!